Rejser til Tunesien

Der er så meget at opleve i Tunesien, når man bevæger sig bare lidt væk fra den slagne vej. Det var som rejseleder, jeg kom til Tunesien, og jeg elsker stadig at fortælle om landet ‘on location’ i Tunesien.

Jeg arrangerer specialrejser for små og store grupper både i Tunis og rundt i landet. Alle rejserne laver jeg med Viktors Farmor som teknisk arrangør, og i Tunesien arbejder jeg sammen med kollegaer, jeg har kendt i efterhånden utroligt mange år. 

I 2020 og 2021 er jeg rejseleder for Viktors Farmor på deres rundrejse ‘Tunesiens Højdepunkter – se mere nedenfor.

Tunesiens højdepunkter – rundrejse med det danske rejsebureau Viktors Farmor. Denne rundrejse er den ‘klassiske’ rundrejse i Tunesien, der tager os fra Tunis, Karthago og Sidi Bou Said tværs ned over landet via Kairouan og Sbeitla til oasebyen Tozeur og bjergoaser i det sydvestligste hjørne. Herfra går turen over Saltsøen, vi skal til oasebyen Douz på kanten til Sahara og ride på kameler. Vi hulebyen Matmata kører vi tilbage mod nord til Sousse og Hammamet. Min egen favorit på turen…hmmm, det er svært. Men den stille ørken og uendeligheden bliver jeg betaget af hver gang. Se hele programmet her.

Den danske maler og forfatter E.V. Brandt, der levede i Sidi Bou Said fra 1913 til 1957 skrev: ‘At færdes blandt indfødte i Nordafrika er som et Kig ind i Oldtiden, og man får lyst til at tænke over de historiske begivenheder. At sætte sig lidt ind i det lands historie, i hvilket du rejser, giver altid Udbytte‘.                                                              Vil du følge Brandts opfordring og sætte dig lidt mere ind i Tunesien og landets historie, kan jeg anbefale dig at læse Turen går til Tunesien, som jeg er forfatter til. Den er fra 2011, og informationen om hoteller og restauranter er ikke opdateret. Men alle baggrundsteksterne om landets historie, om samfundet, om kulturen og de forskellige områder er stadig aktuelle. Den kan købes hos Saxo.dk her

Rul til toppen