Rejser til Tunesien

Der er så meget at opleve i Tunesien, når man bevæger sig bare lidt væk fra den slagne vej. Jeg arrangerer specialrejser og studietur for små og store grupper både i Tunis og rundt i landet. Nedenfor præsenterer jeg et par af de rejser, jeg arrangerer. Men kontakt mig, hvis jeres forening, klasse, familie eller gruppe af venner har ønsker om en særlig tur, så laver vi et program sammen. Alle rejserne laver jeg med Viktors Farmor som teknisk arrangør, og i Tunesien arbejder jeg sammen med kollegaer, jeg har kendt i efterhånden utroligt mange år. 

 

Sammen med det danse design-strik firma Minimaknit er jeg i gang med at tilrette-lægge en rejse for strikkere. Vi skal i uld-souken i medinaen i Tunis, vi skal besøge familier, der lever af at opdrætte får på sletterne og møde dygtige tunesiske strik-kere. Det bliver en tur med ro, god tid og masser af inspiration.

Den danske maler og forfatter E.V. Brandt, der levede i Sidi Bou Said fra 1913 til 1957 skrev: ‘At færdes blandt indfødte i Nordafrika er som et Kig ind i Oldtiden, og man får lyst til at tænke over de historiske begivenheder. At sætte sig lidt ind i det lands historie, i hvilket du rejser, giver altid Udbytte‘.                                                              Vil du følge Brandts opfordring og sætte dig lidt mere ind i Tunesien og landets historie, kan jeg anbefale dig at læse Turen går til Tunesien, som jeg er forfatter til. Den er fra 2011, og informationen om hoteller og restauranter er ikke opdateret. Men alle baggrundsteksterne om landets historie, om samfundet, om kulturen og de forskellige områder er stadig aktuelle. Den kan købes hos Saxo.dk her

Rul til toppen