Dadler, Deglet Nour, 250 gr.

DKK 29,00

Friske Deglet Nour dadler fra Douz, syd-Tunesien. Dadlerne er dyrket uden kemikalier. I september måned pakkes hver klase ind i en genanvendeligt net, som beskytter de bløde frugter mod regn-byger og små fluer.
Alle klaser er håndhøstet: en mand kravler på bare fødder op ad palmestammen, og med en skarp machete hugger han klasen ned. Under palmen sidder 4-5 kvinder og klipper stænglerne med dadler af og lægger dem i store plastkasser. Disse køres ind til Fathias lagerrum i Douz. Her pakkes dadlerne i 1-kilos papæsker – og sendes herop til Danmark.

Dadlerne skal opbevares ved 4-8 grader. De kan holde sig et år – men smager så godt, at de formentlig er forsvundet længe inden, der er gået et år. Dadlerne er med sten (for alle dadler uden sten er forarbejdet) og sidder på små, stive stilke (for at der er ’ændret’ så lidt på naturens værk som muligt).  Bør vaskes før servering – når det blæser, støver det fine ørkensand rundt i luften og lægger sig fint på dadlerne. Og da der ikke er gjort noget som helst ved dadlerne, kan der sidde lidt ørkensand på dem. Dadlerne er pakket i poser à 250 gr.

Det er muligt at afhente i 4140 Borup – vælg ‘lokal afhentning’ ved check-ud. Dadlerne kan også sendes med posten. I København er der mulighed for afhentning på Nørrebro. Vælg ‘lokal afhentning’ og skriv Nørrebro i kommentarfeltet, så vender jeg tilbage med yderligere info.

Varenummer (SKU): AW 2021 Dadler 250 gr. Kategori:

Beskrivelse

Friske Deglet Nour dadler fra Douz, syd-Tunesien, 250 gr.

Dadler, Deglet Nour, 250 gr.
Rul til toppen