Dadler, Deglet Nour, 5 kg.

DKK 475,00

Friske Deglet Nour dadler fra Douz, syd-Tunesien.

Varenummer (SKU): AW Dadler 5kg Kategori:

Beskrivelse

Friske Deglet Nour dadler fra Douz, syd-Tunesien. Dadlerne er dyrket uden kemikalier. I september måned pakkes hver klase ind i en genanvendeligt net, som beskytter de bløde frugter mod regn-byger og små fluer.
Alle klaser er håndhøstet: en mand kravler på bare fødder op ad palmestammen, og med en skarp machete hugger han klasen ned. Under palmen sidder 4-5 kvinder og klipper stænglerne med dadler af og lægger dem i store plastkasser. Disse køres ind til Fathias lagerrum i Douz. Her pakkes dadlerne i 1-kilos papæsker – og sendes herop til Danmark.
Dadlerne skal opbevares ved 4-8 grader. De kan holde sig et år – men smager så godt, at de formentlig er forsvundet længe inden, der er gået et år. Dadlerne er med sten (for alle dadler uden sten er forarbejdet) og sidder på små, stive stilke (for at der er ’ændret’ så lidt på naturens værk som muligt).
Det er muligt at afhente i 4140 Borup – vælg ‘lokal afhentning’ ved check-ud. Dadlerne kan også sendes med posten. I København er der mulighed for afhentning på Nørrebro. Vælg ‘lokal afhentning’ og skriv Nørrebro i kommentarfeltet, så vender jeg tilbage med yderligere info.

Dadler, Deglet Nour, 5 kg.
Rul til toppen